Bakad för hand på en långjäst surdeg. Bakad av enkla och naturliga ingredienser: vatten, salt, italiensk extra virgin olivolja, surdeg, en noga utvald blandning av mjöl. Ger en produkt med krispig kant och mjuk och luftig insida.
Utmärkt premium kvalitet.
Den perfekta lösningen för restaurang, cafeer och pizzerior, vinbarer, pubar, snabbmat på väg. Den är också perfekt för buffé, after work, fest och brunch.
90 dagars hållbarhet i rumstemperatur är den enkel att hantera, frakta och förvara.
Förpackad i ATM utan konserveringsmedel eller tillsatser.
Från ett hantverksbageri i Salerno utanför Napoli bakar man våra pizzor utan kompromisser. Pizzan bakas för hand och gräddas på hög temperatur i en eldad stenugn.
Toppad med lokala och högklassiga råvaror. Pizzan är Napoletano med hög krispig kant och tunn botten.
Från ett hantverksbageri i Salerno utanför Napoli bakar man våra Pizzette för hand. Den förgräddas på hög temperatur i en eldad stenugn och snabb infryses.
Vår Pizzette görs på samma deg som vår Pizza Napoletano och har hög och krispig kant med tunn botten. Finns med 4 olika toppingar.
Pizzette är ca 16 cm i diameter och perfekt som grab-n-go och mellanmål.